
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
CrostiniBanalnie prosta, włoska przekąska podawana na ciepło - świetnie się sprawdza na "gadanych" imprezach i jako śniadanie czy podwieczorek...
Średnia ocena: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:bagietka
ser mozarella oliwa z oliwek pomidory oregano Przygotowanie:
1. Bułkę pokroić wszerz i posmarować oliwą.
2. Ser zetrzeć na tarce (grube oczka), a pomidory pokroić w drobną kostkę. 3. Na pokrojone kromki bułki położyć pomidory, ser i posypać oregano. 4. Wrzucić do nagrzanego piekarnika na 10-15 minut.
Nadesłał(a) Rena,
dnia: 2000-06-28 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: koleżanka mieszkająca we Włoszech
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
Lubię tę psychodeliczną zabawę. To mój trzeci wpis ;-). Jakoś pominąłem 2004 rok...
"Przepraszam za nie na temat" ~Rafal 2005-08-08 00:00:00.0
Przepis brzmi bardzo prosto- i bardzo smacznie:) Mam nadzieję, że niedługo będę mogła sobie zjeść Crostini^^
~oilia__ 2005-07-21 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Crostini czyli chleb czosnkowy (wegańska)Nowości:Zupa krem z jarmużu z kaszą jęczmienną (wegańska)Denaturatka - zupa z kapusty czerwonej (wegańska) Bigos z kiszonych buraków (wegańska) Aromatyczne pieczone ziemniaki z sosem z jarmużu, pomidorów i garam masala.. (wegańska) Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska) Domowe pesto (lakto-wege) Azjatyck mix- improwizacja (wegańska) Tarta zimowa ze szpinakiem (wegańska) Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska) Surówka z czerwonej kapusty (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~yamaszka 2007-01-05 00:00:00.0