7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Panierowana cebula (na płytkim tłuszczu ;)Razem z innymi panierowanymi warzywami robi u mnie za kotleta do obiadu :)
Średnia ocena:
[4.857142857142857
z 7 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [7]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:cebula
sól mąka olej do smażenia Przygotowanie:Cebulę kroimy w plastry (albo w krążki, jak wyjdzie) grubości około 5 mm, solimy i odstawiamy na jakieś 15 minut. Po tym czasie panierujemy w samej mące, wrzucamy na patelnię, ale nie do głębokiego tłuszczu. Na złoto z obu stron i gotowe. Mmmmmm, palce lizać :)
Nadesłał(a) ~wd,
dnia: 2009-08-24 15:46:07.496
Źródło/autor przepisu: wegedzieciak.pl, Kamma
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
wlasnie ze mozna podobno taka jest pyszna !
~cebulomaniak 2012-05-16 18:20:19.195
ale.. jak można jeść tak cebule... ? bleh
~olz 2012-05-16 17:24:24.025 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Smażone panierowane krążki cebuli (ovo-wege)Cebule na sposób francuski (smażone panierowane krążki) (lakto-wege) Jajecznica bez tłuszczu (bez ograniczeń) Wegański biszkopt bez tłuszczu (wegańska) Grzyby panierowane (bez ograniczeń) Ciasto kakaowo-jogurtowe z wiśniami (bez tłuszczu) (bez ograniczeń) Ciasto owsiane (bez cukru i tłuszczu) (bez ograniczeń) Kotlety panierowane z boczniaków (ovo-wege) Panierowane i faszerowane pieczarki (ovo-wege) Kotlety z ziemniaków panierowane (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~dropsikowa 2012-05-20 16:27:17.883