7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pasta Inki z awokado (z migdałami, natką i imbirem)To pyszota, która uzupełnia niedobory żelaza!!
Średnia ocena:
[3.5
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osób1 awokado
pęczek pietruszki migdały (50 g) imbir - 1/2 łyżeczki świeżo startego lub sypkiego olej z pestek winogron dla nadania paście miękkości sól morska Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:"Jajeczna" pasta z awokado (wegańska)Pasta z awokado z cebulką (wegańska) Pasta awokado z rzodkiewką (wegańska) Pasta z awokado z czosnkiem (wegańska) Masło (pasta) z awokado (wegańska) Sos z awokado z gorczycą i migdałami jak musztarda (wegańska) Pasta z tofu fety z cebulką i natką (wegańska) Guacamole - pasta awokado z pomidorem (wegańska & RAW) Pasta awokado z mlekiem i ogórkiem (lakto-wege) Pasta z awokado, tofu i migdałów (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |