7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Buraczki z kiszoną kapustą (duszone)

Średnia ocena: [4.0 / 1 ocena] | dodaj ocenę | komentarze [0]


Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

2 średnie buraki
25 dag kiszonej kapusty
1 marchew
1 łyżeczka słodkiej papryki
sól

Przygotowanie:

Buraki i marchew zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Kapustę pokroić, włożyć do garnka, na to wyłożyć buraki i marchew. Zalać gorącą wodą - na wysokość 1 cm. Dusić na małym ogniu ok. 1 godz. Doprawić papryką i ew. solą (jeśli kapusta była mało słona).
Nadesłał(a) ~w.d., dnia: 2009-12-11 10:58:11.484
Źródło/autor przepisu: wege.dzieciak.pl, Ania D.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka z fasoli z buraczkami i kapustą kiszoną (wegańska)
Kapusta kiszona duszona z fasolą (wegańska)
Surówka z buraczków i ogórków kiszonych (wegańska)
Buraczki duszone z marchewką i słonecznikiem (wegańska)
Kapuśniak z kiszonej kapusty (wegańska)
Kapusta kiszona z kurkami (wegańska)
Zasmażana kapusta kiszona (wegańska)
Duszona kapusta czerwona (wegańska)
Kapusta duszona z warzywami (wegańska)
Surówka z kapusty kiszonej i marchwi (wegańska & RAW)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas