7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:2 średnie buraki
25 dag kiszonej kapusty 1 marchew 1 łyżeczka słodkiej papryki sól Przygotowanie:Buraki i marchew zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Kapustę pokroić, włożyć do garnka, na to wyłożyć buraki i marchew. Zalać gorącą wodą - na wysokość 1 cm. Dusić na małym ogniu ok. 1 godz. Doprawić papryką i ew. solą (jeśli kapusta była mało słona).
Nadesłał(a) ~w.d.,
dnia: 2009-12-11 10:58:11.484
Źródło/autor przepisu: wege.dzieciak.pl, Ania D.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka z fasoli z buraczkami i kapustą kiszoną (wegańska)Kapusta kiszona duszona z fasolą (wegańska) Surówka z buraczków i ogórków kiszonych (wegańska) Buraczki duszone z marchewką i słonecznikiem (wegańska) Kapuśniak z kiszonej kapusty (wegańska) Kapusta kiszona z kurkami (wegańska) Zasmażana kapusta kiszona (wegańska) Duszona kapusta czerwona (wegańska) Kapusta duszona z warzywami (wegańska) Surówka z kapusty kiszonej i marchwi (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |