7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: dla 4 osób500g makaronu tagliatelle
pół średniej cukinii fenkuł cebula puszka pomidorów w zalewie 100ml gęstej śmietany 2 ząbki czosnku 300g sera żółtego oliwka z oliwek do smażenia oregano papryka słodka chili sól pieprz słonecznik sezam pestki dyni siemię lniane Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Risotto z fenkułem, cukinią i selerem naciowym (wegańska)Zapiekanka z bakłażanem i cukinią (wegańska) Zapiekanka z cukini a'la Wanda sypana (wegańska) Zapiekanka ryżowa z cukinią, bakłażanem i pomidorami (wegańska) Imbirowe tagliatelle z dynią (ovo-wege) Zapiekanka amarantusowa z cukinią, bakłażanem, papryką i serem mozarella (lakto-wege) Szpinakowe tagliatelle na poprawę humoru (wegańska) Fenkuł z quinoa i warzywami (wegańska) Fenkuł duszony z czosnkiem (wegańska) Fenkuł zapiekany z sosem pomidorowym i mozarellą (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Lubię zapiekanki dlatego, że jest to danie które można zrobić np. dzień wcześniej albo rano. Zwykle są czasochłonne, dlatego jest to dobry pomysł na dzień, w którym nie ma się czasu na gotowanie w godzinach popołudniowych.
ryfka 2009-09-13 22:37:18.331