7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Panierowane kotleciki z cukini

Nic nadzwyczajnego, ale może ktoś skorzysta :)



Rodzaj diety: ovo-wege

Składniki: dla 2 osób

1 cukinia (wielkość wedle uznania - im większa tym więcej porcji będzie:)
1 jajko
bułka tarta
sól
pieprz

Przygotowanie:

Cukinie obieramy i kroimy w plasterki nie za grube, nie za chude. Solimy i pieprzymy do smaku. Obtaczamy w jajku i w bułce - tak jak tradycyjne kotlety. Wrzucamy na patelnię i voila:)
Nadesłał(a) truemadame, dnia: 2009-09-21 14:50:55.123
Źródło/autor przepisu: Ewa
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Nowe komentarze:

Ale jak na moje można zrobić po wegańsku :) i nie dodawać jajka tylko w wodzie z mąką :P też słyszałem ze tak można ;)
~Matik 2010-04-02 16:14:38.132

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Grzyby panierowane (bez ograniczeń)
Kotlety panierowane z boczniaków (ovo-wege)
Panierowane i faszerowane pieczarki (ovo-wege)
Kotlety z ziemniaków panierowane (ovo-wege)
Wegańska panierowana mortadela (wegańska)
Panierowana cebula (na płytkim tłuszczu ;) (wegańska)
Smażone panierowane plastry cukinii (ovo-wege)
Smażone panierowane grzyby (kapelusze) (ovo-wege)
Panierowane kotlety z płatków owsianych (ovo-wege)
Panierowane pieczarki a'la kotelciki (ovo-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas