7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Hiram - konfitura z rabarbaru z imbiremPrzepis skandynawski. Pozwala wykorzystać pospolity i tani w Polsce rabarbar. Bardzo elegancka i zrównoważona w smaku konfitura. Zaskakująco odległa od podstawowego surowca - rabarbaru. Tak przyrządzony zwyczajny rabarbar jest bardzo smaczny. Konfitura tylko z jednego kilograma surowca to bardzo mało.
Średnia ocena:
[5.0
z 3 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [14]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: na 3-4 słoiczkirabarbar łodygi 1 kg
świeży imbir starty 3–4 łyżki stołowe cukier 0,7 - 0,75 kg skórka z 1 cytryny Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Bardzo aromatyczna konfitura z gruszek z imbirem (wegańska)Konfitura z pomarańczy (wegańska) Konfitura z jarzębiny (wegańska) Konfitura jabłkowa (wegańska) Babeczki z rabarbarem (ovo-wege) Racuszki z rabarbarem (wegańska) Biszkopt z rabarbarem (bez ograniczeń) Omlet z konfiturą wiśniową (bez ograniczeń) Agrestowe konfitury z ziołami (wegańska) Kompot z konfitur poziomkowych (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Ania 2016-06-24 02:14:58.627