7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:2 szkl. wody
1/4 szkl. mąki ziemniaczanej 2/3 szkl. wiórków kokosowych 1/4 łyżeczki soli 2 łyżki miodu wegańskiego (lub cukier) Przygotowanie:Wszystkie składniki zmiksować w blenderze i zagotować. Podawać zimne.
Wskazówki i uwagi:Podawać można z kuleczkami migdałowymi i bananami z czekoladą.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:
A teraz aktualizacja z następnego dnia: wrzuciłam do kremu czekoladę, roztopiłam i wrzuciłam pokrojone banany. !!! Niebo w gębie!!! I jedna gwiazdka więcej dla kremu.
kruszonka 2010-05-24 15:10:12.123
Wspaniały przepis na coś słodkiego z niczego. Nie miałam bananów ani migdałów, ale na szczęście znalazłam wiórki i figi i teraz się zajadam figami pływającymi w kremie kokosowym.
kruszonka 2010-05-23 17:58:12.738 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Mleko roślinne z orzechów, nasion lub wiórków kokosowych (wegańska)Twarożek z nerkowców i wiórków kokosowych z musem owocowym (wegańska & RAW) Krem z kalarepy z mlekiem kokosowym (wegańska) Krem z dyni z mlekiem kokosowym (wegańska) Krem z buraków z mlekiem kokosowym (wegańska) Tarta / Ciasto z kremem kokosowym (wegańska) Halawa z wiórków z rodzynkami (wegańska) Zupa-krem dyniowa z imbirem i mlekiem kokosowym (wegańska) Zupa-krem kukurydziana z curry i mlekiem kokosowym (wegańska) Zupa-krem z brokułów z mlekiem kokosowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Użyłam zamiast mąki ziemniaczanej - kukurydzianą, a zamiast miodu, którego akurat zabrakło - cukier trzcinowy nierafinowany Dark Muscovado, który nadał kremowi czekoladowy posmak.
I pycha, polecam!
martusiak 2014-04-28 20:45:45.682