7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Podsmażane pieczarki z papryką i cebulką, obficie skropione sosem sojowymProsty do wykonania dodatek do makaronu, kaszy, ryżu, ziemniaków, a nawet pierogów.
Średnia ocena:
[4.666666666666667
z 3 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [3]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osóbok. 300 g pieczarek
1 średnia papryka (lub 2 małe różnych kolorów) 1 duża cebula 1 ząbek czosnku odrobina ostrej papryki w proszku płaska łyżeczka słodkiej papryki 2-3 łyżki sosu sojowego olej do smażenia Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Duszona kapusta pekińska skropiona sosem sojowym (wegańska)Kiełbaski sojowe z cebulką, rzodkiewką, papryką (wegańska) Surówka z czerwonej kapusty z cebulką i sosem sojowym (wegańska & RAW) Podsmażany kalafior z cebulką i czosnkowym winegretem (wegańska) Sałatka z brokułem i podsmażanymi pieczarkami na drugie danie (wegańska) Fasola czerwona podsmażana z pieczarkami marynowanymi (wegańska) Sos warzywny z kostką sojową i pieczarkami (wegańska) Papryka faszerowana ryżem i pieczarkami, z sosem pomidorowym (ovo-wege) Pieczarki faszerowane tofu z cebulką (wegańska) Sos do spaghetti z granulatem sojowym, pieczarkami i kukurydzą - pychota! (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Warto też pamiętać, że jak da się mu chwilę posmażyć, to skarmelizuje się i zrobi się słodkawy.
Rovdyr 2009-12-19 13:38:41.334