7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Tempeh sayur lodeh z bakłażanem, ziemniakami i mlekiem kokosowymTempeh z warzywami. Jedna z licznych odmian w wersji łagodnej przypominającej trochę naszego kurczaka w potrawce tylko w wersji wegetariańskiej, smaczniejszej, bardziej aromatycznej .
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 6 osóbtempeh świeży lub tempeh mrożony – 1kg
1 średni bakłażan 8 średnich ziemniaków 6-8 szalotek 4 ząbki czosnku sok z dwóch limonek 2-3 cm świeżego korzenia imbiru 1-2 papryczki chili siekane z pestkami 3 trawki cytrynowe 400 ml (puszka) mleczka kokosowego cukier sól pęczek świeżej kolendry pęczek dymki olej do smażenia Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Zupa-krem z czerwonej soczewicy z ziemniakami i mlekiem kokosowym (wegańska)Banany w mleku kokosowym (wegańska) Marchewka z mlekiem kokosowym (wegańska) Krem z kalarepy z mlekiem kokosowym (wegańska) Płatki ryżowe na mleku kokosowym (wegańska) Krem z dyni z mlekiem kokosowym (wegańska) Orientalna brukselka z mlekiem kokosowym (wegańska) Wegańskie naleśniki na mleku kokosowym (wegańska) Krem z buraków z mlekiem kokosowym (wegańska) Ryż ze słonecznikiem i mlekiem kokosowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |