7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Tempeh złoty w delikatnym sosieDanie jeszcze prostsze niż tempeh goreng. Tempeh sou-te, bez ostrych przypraw i dodatków, w pełni odkrywa swój apetyczny, delikatny smak.
Średnia ocena:
[3.6666666666666665
z 3 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [2]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osóbświeży tempeh lub tempeh mrożony – 0,5 kg
olej do smażenia – 4 łyżki jarski bulion grzybowy (lub warzywny) – 1 kostka + podstawka do gotowania na parze (opcja) Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Bakłażan z sosem jogurtowym z delikatnym aromatem miętowym (lakto-wege)Anielskie włosy w delikatnym sosie z białego wina (wegańska) Tempeh goreng (wegańska) Tempeh sambal oelek (pikantny) (wegańska) Złote placki ziemniaczane (z marchewką i mąką grochową) (wegańska) Tempeh sayur lodeh z bakłażanem, ziemniakami i mlekiem kokosowym (wegańska) Sos pesto (lakto-wege) Sos ziołowy 1 (lakto-wege) Sos szalotkowy (lakto-wege) Sos tatarski (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
jazgottt 2010-10-28 23:04:35.2