7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:150 g bobu
cebula duże jabłko 0,5 szklanki śmietany 12% 2 łyżki majeranku sól pieprz 3 szklanki wywaru z warzyw (można zastąpić lekko osoloną wodą) 1 łyżeczka oliwy z oliwek, do smażenia Przygotowanie:1. Bób ugotować na wywarze z warzyw, obrać ze skórki.
2. Na łyżeczce oliwy zeszklić posiekaną cebulę. 3. Do bobu dodać cebulę, jabłko pokrojone w kostkę, śmietanę, wsypać majeranek i przyprawy. 4. Wstawić do piekarnika na 15 minut.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:por zapiekany z jabłkiem (bez ograniczeń)Bakłażany zapiekane z jabłkiem (wegańska) Ryż zapiekany z jabłkiem - mniammmmmm (lakto-wege) Buraczki z majerankiem (wegańska) Sambar po polsku, z majerankiem (wegańska) Kotlety z fasoli z majerankiem (ovo-wege) Kapuśniak Wojmatów, z majerankiem (wegańska) Sałatka buraczana z majerankiem (wegańska) Kotlety z pszenicy z majerankiem (wegańska) Bób z jarzynami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |