7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Fasolka adzuki z warzywami

Do tego dania robię kotleciki z boczniaków :):)



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

1 opakowanie fasolki adzuki (czerwonej)
ok. 20 dag pieczarek
2 cebule
1 papryka
oliwa z oliwek do smażenia
sól
pieprz
sos sojowy

Przygotowanie:

Fasolkę moczyć przez całą noc, potem ją ugotować.

Podsmażyć pieczarki z cebulką i papryką, dodać fasolkę, wszystko razem jeszcze dusić przez jakiś czas. Dodać przyprawy i na końcu sos sojowy. Jeszcze chwilę podsmażyć żeby wyparował sosik i gotowe :) Mniam.
Nadesłał(a) path, dnia: 2010-01-11 20:29:55.604
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pasztet z kaszy gryczanej i fasoli adzuki (wegańska)
Kotleciki z adzuki (wegańska)
Fasolka po bretońsku (z warzywami) (wegańska)
Fasolka nie całkiem po bretońsku z warzywami ;) (wegańska)
Gulasz z fasolki szparagowej i innych warzyw (wegańska)
Tortille pszenne z warzywami i pastą z czerwonej fasoli (wegańska)
Potrawka z czerwonej fasoli z kostką sojową i warzywami (wegańska)
Sałatka patentowa z sałaty lodowej z warzywami konserwowymi, fasolką i papryką (lakto-wege)
Sałatka brokułowa z fasolką szparagową, papryką i warzywami konserwowymi (lakto-wege)
Sałatka porowa z marynowanymi warzywami, jajkiem, papryką i fasolkami (bez ograniczeń)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas