7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1 szklanka soi gotowanej lub konserwowej
100–200 g proteiny sojowej (kostka lub kotlety) przecier lub sok pomidorowy cebula olej do smażenia sól pieprz Przygotowanie:Ugotować proteinę (w przypadku kotletów – po ugotowaniu pokroić w paseczki), dodać odsączoną soję i przecier pomidorowy. Gotować ok. 10 min.
Drobno pokrojoną cebulę zrumienić na rozgrzanym oleju. Połączyć wszystkie składniki, doprawić do smaku solą i pieprzem. Podawać z razowym pieczywem.
Nadesłał(a) autor anonimowy,
dnia: 2000-09-03 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Soja - roślina XXI wieku (Zielone Brygady)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Soja po bretońsku 1 (wegańska)Soja po bretońsku (wegańska) Fasolka "po bretońsku" (wegańska) Fasolka po bretońsku z cukinią (wegańska) Fasolka po bretońsku (z warzywami) (wegańska) Groch studencki po bretońsku (wegańska) Blyskawiczna fasolka po bretońsku (wegańska) Fasolka po bretońsku (bezglutenowa) (wegańska) Soja po chińsku (wegańska+miód) Pierogi z soją (ovo-wege) Soja w warzywach (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Beata 2017-10-03 10:04:02.157