7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Brokuły w sosie pomidorowo-ziołowo-czosnkowymPotrawa szybka i efektowna. Jako dodatek obiadowy lub samodzielne danie. Świetna przekąska. Porcja (125g brokułów + 100ml sosu) dostarcza 80 kcal.
Średnia ocena:
[4.666666666666667
z 3 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [6]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osób250 g brokułowych różyczek
300 ml przecieru pomidorowego (passaty), nie koncentratu; może być też z pół kilo obranych i zmiksowanych pomidorów 2 ząbki czosnku 1 łyżka majeranku 1 łyżka ziół prowansalskich Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sos ziołowo-czosnkowy na zasmażce (lakto-wege)Sos vinegrette czosnkowo-ziołowy (wegańska) Sałatka z brokuła i sera feta z sosem czosnkowym (lakto-wege) Sałatka Częstochowska - brokuły z fetą i sosem czosnkowym (bez ograniczeń) Dip czosnkowo-ziołowy (lakto-wege) Sos ziołowy 1 (lakto-wege) Sałatka z brokuła, makaronu i groszku z sosem czosnkowym z korniszonami (wegańska) Feta w sosie pomidorowo-paprykowo-czosnkowym (lakto-wege) Grzanki ziołowo-czosnkowe z serem (lakto-wege) Sos serowo-ziołowy (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~wiedźma baba Daga 2013-11-07 16:01:40.413