7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pikantna pasta / dip z soczewicy z grillowaną papryką konserwowąGenialne smarowidło kanapkowe. Przesmakowity dip do gotowanych warzyw. Doskonała alternatywa dla kupnych ketchupów, sosów etc. Delicious! Z podanych składników wychodzi około 300 gram pikantno-paprykowej pasty, której porcja (20g) dostarcza 25 kalorii.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:100 g suchej zielonej soczewicy
2 grillowane papryki (70 g) konserwowe bez skóry (ze słoika...) 1 łyżeczka pasty sambal oelek (ewentualnie zmielonego chili lub pieprzu kajeńskiego) Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Zielona pasta z soczewicy z ogórkami konserwowymi i imbirem (wegańska)Papryka konserwowa (na zimę) (wegańska) Bhangra dip (z czerwonej soczewicy) (wegańska) Pasta z groszku konserwowego z kuminem (wegańska) Pasta z groszku konserwowego z czosnkiem (wegańska) Pasta z groszku konserwowego z musztardą (wegańska) Pasta z groszku konserwowego i oliwek (wegańska) Pasta z groszku konserwowego i słonecznika (wegańska) Pasta z soczewicy i warzyw (wegańska) Pasta z soczewicy i pieczarek (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |