7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Sałatka wiosenna z makaronem ryżowym, ogórkiem, kukurydzą i fasolką
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: ovo-wege
Składniki:makaron ryżowy
pół zielonego ogórka kukurydza puszka czerwonej fasoli 2 ząbki czosnku majonez sos sałatkowy włoski (własny lub kupny Knorra): 3 łyżki stołowe oliwki z oliwek 3 łyżki stołowe wody pół łyżeczki bazylii pół łyżeczki tymianku pół łyżeczki słodkiej papryki pół łyżeczki pietruszki parę kropel octu balsamicznego Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sałatka wiosenna ryżowa z jajkami, ogórkiem i kukurydzą (ovo-wege)Ostra sałatka ryżowa z kukurydzą, fasolką i pomarańczą (wegańska) Sałatka z makaronu ryżowego z ogórkiem i winegretem (wegańska) Sałatka ryżowa z kukurydzą, papryką, żółtym serem i kiszonym ogórkiem (lakto-wege) Żółta sałatka ryżowa z orzechami włoskimi i kukurydzą (lakto-wege) Sałatka ryżowa z awokado, ananasem i kukurydzą (ovo-wege) Ryżowa sałatka z fasolą, kukurydzą, papryką i rzodkiewkami (wegańska) Sałatka Jędrusia - ryżowa z kukurydzą, papryką i winegretem (wegańska) Sałatka ryżowa "na winie" z granulatem sojowym i kukurydzą (wegańska) Sałatka z boczniaka z ogórkiem kiszonym, jajkiem i kukurydzą (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |