
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Sałatka wiosenna z makaronem ryżowym, ogórkiem, kukurydzą i fasolką
Średnia ocena: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Rodzaj diety: ovo-wege
Składniki:makaron ryżowy
pół zielonego ogórka kukurydza puszka czerwonej fasoli 2 ząbki czosnku majonez sos sałatkowy włoski (własny lub kupny Knorra): 3 łyżki stołowe oliwki z oliwek 3 łyżki stołowe wody pół łyżeczki bazylii pół łyżeczki tymianku pół łyżeczki słodkiej papryki pół łyżeczki pietruszki parę kropel octu balsamicznego Przygotowanie:
Makaron ryżowy ugotować, odcedzić i ostudzić. Ogórka pokroić w kostkę. Czosnek przecisnąć przez praskę lub drobno posiekać. Sos przygotować z podanych składników lub według przepisu na opakowaniu. Wszystkie składniki dokładnie wymieszać.
Wskazówki i uwagi:Najlepsza po przegryzieniu
![]() Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka wiosenna ryżowa z jajkami, ogórkiem i kukurydzą (ovo-wege)Ostra sałatka ryżowa z kukurydzą, fasolką i pomarańczą (wegańska) Sałatka z makaronu ryżowego z ogórkiem i winegretem (wegańska) Sałatka ryżowa z kukurydzą, papryką, żółtym serem i kiszonym ogórkiem (lakto-wege) Żółta sałatka ryżowa z orzechami włoskimi i kukurydzą (lakto-wege) Sałatka ryżowa z awokado, ananasem i kukurydzą (ovo-wege) Ryżowa sałatka z fasolą, kukurydzą, papryką i rzodkiewkami (wegańska) Sałatka Jędrusia - ryżowa z kukurydzą, papryką i winegretem (wegańska) Sałatka ryżowa "na winie" z granulatem sojowym i kukurydzą (wegańska) Sałatka z boczniaka z ogórkiem kiszonym, jajkiem i kukurydzą (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |