7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Tofu z kalarepką, papryką, porem i nerkowcami (z woka)Szybkie i zdrowe.
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 1 osobypół kostki tofu marynowanego
1/4 czerwonej papryki pół kalarepy 5 krążków pora (1 cm) cebulka dymka ząbek czosnku garść orzechów nerkowca sproszkowane chili pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Tofu w sosie curry (z woka) (wegańska)Zupa jarzynowo-fasolowa z papryką, kalarepką i pomidorami (wegańska) Kolorowa kasza z papryką i kiełkami z woka (wegańska) Sezamowe tofu, brokuły i marchewka z woka (wegańska) Quinoa + brokuł z porem i papryką (wegańska) Cannelloni (brokuł, papryka, por) (wegańska) Ryż z ciemnym sosem z papryką i nerkowcami (wegańska) Surówka z groszku i kukurydzy z porem, jabłkiem i papryką (wegańska & RAW) Sos z nerkowców, silken tofu i curry (do makaronu, zapiekanek) (wegańska) Ziemniaczki z woka (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Marcia__R 2010-05-22 16:37:30.862