7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Chutney z czerwonej cebuli i jabłekDobry dodatek do twardych żółtych serów, serów pleśniowych, burgerów i kanapek.
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [6]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1 kg czerwonej cebuli
0,5 kg jabłek bramley lub innych kwaśnych do 250 g cukru ocet balsamiczny siemię lniane grubo mielony pieprz sól opcjonalnie: cherry amontillado półwytrawne lub brandy lub whisky słodowa (około 100 ml) Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Chutney (czatnej) z jabłek z imbirem, anyżem, słodką i ostrą papryką (wegańska)Sok z jabłek i cebuli doprawiony pomidorem (wegańska) Marynowana czerwona cebula (wegańska) Borówka brusznica (czerwona) aromatycznie i nieco pikantnie - chutney z jabłkami (wegańska) Ryż czerwony z groszkiem i cebulą (wegańska) Chutney z pomidorów (wegańska) Chutney brzoskwiniowy (wegańska) Chutney z gruszek (wegańska) Bigos z jabłek (wegańska) Kulkowy chutney z dyni (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
ryfka 2013-01-23 10:05:50.128