7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Polski kapuśniak z ciecierzycą (fasolą) i tofu wędzonym
Średnia ocena:
[4.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1 do 2 szklanek posiekanej kapusty kiszonej (w zależności od tego jak jest kwaśna)
1 szklanka namoczonej ciecierzycy lub drobnej fasoli 1 mała cebula 4 ziemniaki 2 marchewki pół małego selera skórka z wędzonego tofu (koniecznie wędzone!!!) majeranek cząber sól olej/ oliwa do smażenia Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Polska grochówka z dodatkiem wędzonego tofu (wegańska)Pasta portowa z ciecierzycy i wędzonego tofu (wegańska) Kapuśniak polski (wiosenny, z młodej kapusty) (wegańska) Kwaśnica - góralski "kapuśniak" z suszonymi grzybami i fasolą (wegańska) Jajka sadzone na tofu wędzonym (ovo-wege) Zapiekanka z wędzonym tofu i pesto (wegańska) Gryczana z czochem i tofu wędzonym (wegańska) Burger z ciecierzycy i tofu (wegańska) Pierogi z fasolą, tofu i miętą (wegańska) Risotto z ciecierzycą lub fasolą i orzechami nerkowca (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |