7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Fasola czerwona podsmażana z pieczarkami marynowanymi

Szybko i smacznie ; ))



Rodzaj diety: wegańska

Składniki:

puszka czerwonej fasoli
słoik pieczarek marynowanych
1 średnia cebula
oliwa z oliwek/olej do smażenia
sól
pieprz
ostra papryka w proszku (wg uznania)

Przygotowanie:

Na oliwie/oleju podsmażamy wcześniej pokrojoną cebulę. Dodajemy do tego pokrojone w plasterki pieczarki, następnie czerwoną fasolę. Doprawiamy. Chwilę smażymy i gotowe. ; ))

Wskazówki i uwagi:

Pyszne z chlebem lub ryżem.
Nadesłał(a) Qmcia, dnia: 2010-03-31 09:40:52.474
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Sałatka ryżowa z czerwoną fasolą i marynowanymi pieczarkami (wegańska)
Sałatka z pietruszki, fasoli i marynowanych pieczarek (wegańska+miód)
Marynowana czerwona cebula (wegańska)
Sałatka z brokułem i podsmażanymi pieczarkami na drugie danie (wegańska)
Fasola szparagowa marynowana (na zimę) (wegańska)
Fasola z pieczarkami (wegańska)
Podsmażane pieczarki z papryką i cebulką, obficie skropione sosem sojowym (wegańska)
Sałatka z czerwonej fasoli (ovo-wege)
Sałatka z czerwonej fasoli i sera (lakto-wege)
Potrawka z jarmużu z fasolką czerwoną (wegańska)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas