7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:olej do smażenia
3 listki szałwii cebula fenkuł cukinia seler naciowy 1-2 marchewki 1 szklanka białego wytrawnego wina 1 szklanka ryżu 2 szklanki bulionu Przygotowanie:Na oleju udusić listki szałwii, pokrojoną cebulę, fenkuła, cukinię, seler naciowy i utartą marchewkę. Wlać wino, dosypać suchy ryż, chwilę poddusić, zalać wywarem z warzyw i gotować, aż ryż wchłonie wodę.
Nadesłał(a) Wanieczek,
dnia: 2010-04-06 14:27:20.309
Źródło/autor przepisu: dawno temu gdzieś, nikt nie pamięta gdzie, znaleziony, zapisany i przerobiony ;)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Wiosenna sałatka z rzodkiewkami, selerem naciowym i fenkułem (lakto-wege)Risotto warzywne z marchewką, porem i selerem naciowym (lakto-wege) Leczo wielowarzywne - z cukinią, selerem naciowym, marchewką i pieczarkami (wegańska) Zapiekanka tagliatelle z fenkułem i cukinią (lakto-wege) Pomidorowe risotto z cukinią i papryką (lakto-wege) Dipy (np. do selera naciowego) (lakto-wege) Zupa krem z selera naciowego (lakto-wege) Pasta jajeczna z selerem naciowym (bez ograniczeń) Chrupiąca sałatka z selerem naciowym (lakto-wege) Krem z pomidorów z selerem naciowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |