7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Sałatka: prażona quinoa z chrupiącym tofu, pomidorem i zielonym groszkiemPyszne i zdrowe danie.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 1 osoby50 g ziarna quinoa
150 g wody 50 g tofu, najlepiej wędzone 1 pomidor pół czerwonej cebuli garść zielonego groszku, może być mrożony sos: bazylia i mięta (najlepiej świeże, u mnie niestety suszone), ilość w zależności od upodobań łyżeczka musztardy dijon łyżeczka sosu sojowego łyżeczka oliwy łyżeczka octu balsamicznego sól czosnkowa świeżo zmielony czarny pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Quinoa z tempehem, migdałami i zielonym groszkiem (wegańska)Canelloni z zielonym groszkiem w pomidorach (bez ograniczeń) Chrupiąca tajska sałatka z quinoa z nerkowcami i dressingiem orzechowo-imbirowym (wegańska) Makaronowa sałatka leśna (z kurkami i zielonym groszkiem) (wegańska) Ryż z zielonym groszkiem (wegańska) Makaron sojowy z tofu, pomidorami i groszkiem (wegańska) Chrupiąca sałatka z buraczków (ovo-wege) Żółty ryż z zielonym groszkiem (wegańska) Papryczki faszerowane zielonym groszkiem (wegańska) Zupa grzybowa z zielonym groszkiem (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |