7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pasta soczewicowo-marchwiowa (z chrzanem lub bez)Pyszna zarówno do makaronu jak i do chleba.
Średnia ocena:
[5.0
z 3 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [5]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osób (na 2 duże bułki)30 g (2 pełne łyżki) czerwonej soczewicy
1 duża marchewka 1 ząbek czosnku 1 mała cebulka olej do smażenia czarny pieprz mielona wędzona papryka posiekana natka pietruszki dodatkowo można dodać chrzanu (do smaku i ulubionej ostrości) Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Zupa soczewicowo-marchwiowo-pomarańczowa (wegańska)Hummus z chrzanem (bez czosnku) (wegańska) Pasta soczewicowo-warzywna (studencka) (wegańska) Pasta soczewicowo - groszkowo - fasolowo - pieczarkowa (wegańska) Bigos bez kapusty (pieczarkowo-marchwiowy z ogórkami kiszonymi) (wegańska) Chrzan w śmietanie (lakto-wege) Chrzan z burakami (lakto-wege) Chrzan z żurawinami (wegańska) Pomarańczowy chrzan (wegańska) Deser marchwiowo-jabłkowy (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
patrycccja 2014-06-18 10:42:06.354