7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Quinoa z tempehem, migdałami i zielonym groszkiem
Średnia ocena:
[5.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [2]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 1 osoby60 g komosy ryżowej = quinoa
ew. 250 ml bulionu garść migdałów bez skórki mała cebula ząbek czosnku 50 g tempehu pokrojonego w kostkę garść mrożonego groszku oliwa do smażenia sól pieprz papryka wędzona w proszku czosnek granulowany Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sałatka: prażona quinoa z chrupiącym tofu, pomidorem i zielonym groszkiem (wegańska)Ryż z zielonym groszkiem (wegańska) Canelloni z zielonym groszkiem w pomidorach (bez ograniczeń) Żółty ryż z zielonym groszkiem (wegańska) Papryczki faszerowane zielonym groszkiem (wegańska) Zupa grzybowa z zielonym groszkiem (wegańska) Jajecznica z zielonym groszkiem i sosem serowym (bez ograniczeń) Kotleciki ryżowe z żółtym serem i zielonym groszkiem (bez ograniczeń) Makaronowa sałatka leśna (z kurkami i zielonym groszkiem) (wegańska) Gołąbki z ryżem, zielonym groszkiem i chili (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Zrobiłam lekką profanację, bo zamiast quinoi, której nie posiadałam dodałam kaszy jaglanej ;) Ale reszta dokładnie wg przepisu i naprawdę pycha! A to moje pierwsze próby wykorzystania tempehu w kuchni :)
kasiarka 2011-11-16 21:35:48.656