
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:10 łyżek ziaren sezamu
8 ząbków czosnku 4 łyżki wody sok z 3 cytryn sól 6 łyżek oliwy Przygotowanie:
Do wysokiego naczynia wsypujemy i wlewamy wszystkie składniki. Blenderem miksujemy całość na gładką masę. Jeśli jest zbyt gęsta, dodajemy oliwę i wodę.
Nadesłał(a) majka,
dnia: 2010-05-01 20:52:00.967
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Szybka indyjska pasta z soczewicy (z tahini i czosnkiem) (wegańska)Kalafior na słodko z bananami, tahini i sezamem (wegańska) Dressing z tofu i tahini z czosnkiem (wegańska) Kabaczek z grilla z czosnkiem i sezamem (wegańska) Pasta z tofu i tahini (wegańska) Sos sezamowy "Tahini" (wegańska) Tarator (libański sos z tahini) (wegańska) Sos do sałatek z sezamu i siemienia (wegańska) Hummus, czyli pasta z ciecierzycy + tahini (wegańska) Baba - pasta/ dip z bakłażana i tahini (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |