7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Marchewkowe purée z cebulką, curry i imbiremTakie purée jest idealne zamiast popularnych zapychaczy, do obiadu. Stworzone do lunch boxu. Świetnie nadaje się też na kanapki. Pyszne na ciepło i na zimno. Doskonałe w swej prostocie. Dwustugramowa porcja dostarcza 96 kalorii.
Średnia ocena:
[4.6
z 5 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [3]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osób2 solidne marchwie (300g)
1 średnia cebula (100g) 1 łyżeczka oleju kukurydzianego 2 łyżeczki curry 1 łyżeczka imbiru 1 łyżeczka pieprzu cytrynowego Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Kotlety jaglano - marchewkowe z curry (wegańska)Kotleciki marchewkowo-słonecznikowe doprawione gałką i imbirem (ovo-wege) Zupa marchewkowa z imbirem i mlekiem kokosowym - delicje! (wegańska) Zupa krem marchewkowo-pomarańczowa z imbirem (lakto-wege) Ryż curry z tofu, brokułami, imbirem i kiełkami fasoli mung (wegańska) Zupełnie inna zupa cebulowa (z goździkiem, gałka, curry i imbirem) (wegańska) Aromatyczna indyjska zupa z soczewicy z pomidorami, curry i imbirem (wegańska) Jesienna zupa z soczewicy z mlekiem kokosowym, curry i imbirem (wegańska) Grillowane pieczarki portobello z wegańskim żółtym serem i purée z ciecierzycy (wegańska) Zupa marchewkowa (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
kasiarka 2011-08-03 09:53:35.359