7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ

Surówka z rzodkiewek, pora i grejpfruta, z sosem pesto

Porcja 230 g dostarcza 115 kalorii.



Rodzaj diety: wegańska & RAW

Składniki: dla 3 osób

2 różowe grejpfruty (300 g miąższu)
1 średni por bez liści (180 g)
1 pęczek rzodkiewki (160 g)

25 ml mleka sojowego
2 łyżeczki bazyliowego pesto (20 g)

Przygotowanie:

Grejpfruty pozbawić wszelkich skór, błon i pestek, podzielić na dowolne cząstki. Pora pokroić w plasterki, rzodkiewki na połówki lub ćwiartki. Pesto połączyć z mlekiem. Wszystko wymieszać.

Wskazówki i uwagi:

Pesto można kupić, albo przyrządzić samemu.
Nadesłał(a) mathilda, dnia: 2010-04-28 14:32:29.825
Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia? zgłoś to administratorowi

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:

Podobne wg nazwy:

Pesto z liści rzodkiewki (wegańska)
Surówka szpinakowa z rzodkiewką i sosem na bazie tahini (wegańska & RAW)
Surówka z pora i jabłek (wegańska & RAW)
Surówka z pora i rodzynek (wegańska & RAW)
Sos pesto (lakto-wege)
Surówka z pora, marchwi i jabłka (ovo-wege)
Surówka z marchewki i pora (łagodna!) (wegańska & RAW)
Surówka z rzodkiewki i granatu (wegańska)
Surówka z fenkuła i rzodkiewek (wegańska & RAW)
Sos pesto klasyczny (lakto-wege)

Ocena

zamknij





 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas