7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Surówka wiosenna z selera naciowego, cykorii i rukoli z granatemPorcja 150 g dostarcza 56 kalorii.
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki: dla 3 osób1 granat (ok. 150 g miąższu)
1 duża łodyga selera naciowego (100 g) 4 pomidory cherry o średnicy ok. 4 cm (w sumie 200 g) 1/2 średniej czerwonej cebuli (50 g) 1 mała cykoria (60 g) spora garść rukoli (25 g) mały kieliszek od wódki (25 ml) słodkiego sosu chili Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Surówka z rukoli z papają i cykorią (wegańska)Chrupiąca surówka z sałatą lodową, cykorią i selerem naciowym (lakto-wege) Wiosenna sałatka z rzodkiewkami, selerem naciowym i fenkułem (lakto-wege) Surówka z selera, jabłka, ogórka i cykorii (lakto-wege) Surówka z cykorii z jabłkiem, ogórkiem kiszonym i selerem (ovo-wege) Surówka z selera naciowego z ogórkiem, owocami i bakaliami (wegańska & RAW) Surówka z selera naciowego, jabłka i ogórka (wegańska & RAW) Surówka z rzodkiewki i granatu (wegańska) Surówka z roszponki, sera i granatu (lakto-wege) Surówka z białej kapusty z selerem naciowym i zieloną papryką (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
agnmid 2012-01-18 21:53:15.702