7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Kotlety wielowarzywne z brokułami, cukinią i fasolką szparagowąProste, szybkie, smaczne i syte :)
Rodzaj diety: ovo-wege
Składniki:brokuły
kukurydza seler fasolka szparagowa cukinia marchewka sól pieprz 2 jajka bułka tarta olej do smażenia Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Ciecierzyca z pomidorowymi brokułami i fasolką szparagową (wegańska)Zupa julienne - wielowarzywna z fasolką szparagową, kalafiorem i pomidorami (wegańska) Kotlety z włoszczyzny, fasolki szparagowej i groszku konserwowego (ovo-wege) Fasolka szparagowa duszona z cukinią, pieczarkami i innymi warzywami (wegańska) Zupa z letnich warzyw - z pomidorem, cukinią i fasolką szparagową (wegańska) Kotlety z cukini (wegańska) Potrawka marokańska - wielowarzywna z ciecierzycą i kotletami sojowymi (wegańska) Fasolka szparagowa ze śmietaną (lakto-wege) Omlet z fasolką szparagową (ovo-wege) Fasolka szparagowa w słoikach (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |