7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska+miód
Składniki:Składniki: 150 g rozgniecionego tofu • 1/2 kg dowolnych owoców: banan, jabłko, gruszka, truskawki, arbuz (większe pocięte w cienkie plasterki, truskawki tylko na połówki) • 1 łyżka miodu • 5 łyżek opłukanych i namoczonych rodzynek • 5 łyżek posiekanych orzechów włoskich lub laskowych.
Sos do polania: 150g tofu • 1 łyżka miodu lub cukru • odrobina soli • 1/2 łyżeczki cukru waniliowego lub odrobina aromatu waniliowego (dowolnie) Przygotowanie:Składniki dobrze wymieszać i polać dokładnie zmiksowanym sosem. Udekorować rodzynkami i orzechami. Podawać schłodzone.
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2000-09-12 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: Żywność XXI wieku (Zielone Brygady)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Sałatka owocowa z ryżem i sosem śmietankowym (wegańska)Sos waniliowo-owocowy (ovo-wege) Sos owocowy z marmolady (bez ograniczeń) Sałatka owocowa z majonezem (bez ograniczeń) Słoneczna sałatka owocowa (wegańska) Sałatka owocowa tropikalna (wegańska & RAW) Śniadaniowa sałatka owocowa (lakto-wege) Pyszna sałatka z tofu, warzywami, mleczkiem kokosowym i sosem sojowym (wegańska) Sałatka owocowa z serkiem wiejskim (lakto-wege) Sałatka owocowa z mrożonym jogurtem (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |