7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Dip - puree selerowo-ziemniaczanePyszny dodatek np. do białych szparagów.
Średnia ocena:
[4.5
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [2]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 1 osobykawałek selera (1/4 średniej bulwy)
1 ziemniak trochę mleka sojowego (np. Alpro naturalne) woda sól biały pieprz oliwa extra vergine albo i nie ew. odrobina masła + do tego np. ugotowane szparagi Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Puree ziemniaczane (lakto-wege)Puree ziemniaczane z serem (lakto-wege) Puree ziemniaczane z awokado (wegańska) Puree dyniowo-ziemniaczane (wegańska) Puree ziemniaczane z groszkiem konserwowym (lakto-wege) Pieczarki zapiekane na puree ziemniaczanym z gałką muszkatołową (lakto-wege) Cykoria po szwedzku - z puree ziemniaczanym i jajkiem (ovo-wege) Pieczeń orzechowa z puree kasztanowym lub ziemniaczanym i szpinakiem (wegańska) Myszki ziemniaczane białe i rude (z puree) (wegańska) 2 in 1, czyli musztardowe puree (lub kotlety) ziemniaczane (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
sunflower_ren 2010-09-21 12:13:51.639