7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Naleśniki z serem : farsz bananowo-waniliowy z tofu
Średnia ocena:
[5.0
z 3 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:/proporcje na farsz do 3-4 naleśników/
200 g tofu naturalnego 1 banan dobrze dojrzały 2-3 łyżeczki cukru łyżeczka ekstraktu waniliowego (albo cukier waniliowy) 1-1,5 łyżeczki soku z cytryny mała szczypta soli Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Farsz do naleśników ze szpinaku z żółtym serem i śmietaną (lakto-wege)Naleśniki kukurydziane ze słodko-kwaśnym farszem paprykowym zapiekane pod serem (bez ograniczeń) Bananowo-waniliowy koktajl (wegańska & RAW) Naleśniki "azjatyckie" (z farszem z makaronu chow mein i tofu) (wegańska) Pokrzywowy farsz do naleśników (bez ograniczeń) Farsz do naleśników z soczewicy (wegańska) Kurki jako farsz do naleśników (wegańska) Pieczone naleśniki z warzywami (farsz) (lakto-wege) Farsz do naleśników z czerwonej kapusty (wegańska) Naleśnik z farszem pieczarkowo-serowym (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
To jest to! Uwielbiam to smarowidło, chociaż ja nie dodaję już cukru - słodycz banana mi wystarcza. Jeśli mam ochotę na przełamanie smaku, to dodaję kakao, cynamonu lub wiórków kokosowych. "Twarożek" jest równie pyszny na chlebie lub po prostu wyjadany z miseczki z owocami sezonowymi.
nasse 2013-06-20 01:09:43.631