7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1 średniej wielkości dynia
3 ząbki czosnku 3 szklanki bulionu warzywnego tymianek zioła prowansalskie sól olej do smażenia Przygotowanie:Wydrążamy dynię i oddzielamy pestki od miąższu. Czosnek przeciskamy przez wyciskarkę i podsmażamy na patelni na niewielkiej ilości oleju. Dodajemy miąższ dyni oraz przyprawy. Po chwili przekładamy całość do garnka i zalewamy bulionem. Gotujemy na małym ogniu pod przykryciem 1/2 godziny. Miksujemy. Można podawać przybraną świeżymi listkami mięty.
Nadesłał(a) pat,
dnia: 2000-09-02 00:00:00.0
Źródło/autor przepisu: http://www.novemiasto.waw.pl (strona już nie istnieje)
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Zupa krem z dyni (wegańska)Zupa-krem brokułowa z ziołami (wegańska) Piwna zupa-krem z dyni (lakto-wege) Zupa-krem z dyni i włoszczyzny (wegańska) Zupa-krem z dyni hokkaido (wegańska) Zupa-krem z dyni z mlekiem (wegańska) Zupa krem z brokułów i ziemniaków z ziołami (lakto-wege) Zupa-krem z dyni ze szczypiorkiem i pestkami (lakto-wege) Zupa-krem z dyni, ziemniaków i pora (wegańska) Zupa-krem z dyni, prosta i pyszna (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
mustystrawberry 2012-12-19 15:22:51.176