7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Cukinia faszerowana soją, warzywami i pieczarkami
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 3 osób1 cukinia
1 op. granulatu sojowego lub gotowe kotlety sojowe a'la mielone 1 cebula 1 pietruszka 1 duża marchew 0,5 kg pieczarek olej kostka warzywna pieprz sól sos sojowy papryka słodka w proszku natka zielonej pietruszki ser (niekoniecznie) Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Cukinia al'a Mizia - faszerowana warzywami i kuskusem (lakto-wege)Papryka faszerowana soją (ovo-wege) Soja w warzywach (wegańska) Cukinia faszerowana na ostro (wegańska) Soja z pieczarkami w sosie beszamelowym (wegańska) Jaja faszerowane pieczarkami (ovo-wege) Panierowane i faszerowane pieczarki (ovo-wege) Pieczarki faszerowane jajkiem (bez ograniczeń) Cukinia faszerowana pomidorową cebulą (wegańska) Zupa z camembert z pieczarkami i konserwową lub gotowaną soją (lakto-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |