7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Sałatka z brokułami, przesmażonym tofu i pestkamiOrzeźwiająca sałatka z aromatycznym, przyrumienionym tofu, brokułami, świeżymi warzywami, oprószona dopełniającymi smak pestkami dyni i słonecznika.
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 2 osób1 kostka tofu
1 mały brokuł 1 średni pomidor malinowy 1 cebula czerwona garść pestek z dyni, słonecznika sok z połówki cytryny pieprz pieprz kajeński gałka muszkatołowa sól (najlepiej czosnkowa) cukier (do gotowania brokuła) olej/oliwa do smażenia sos (opcjonalnie): sok z połówki cytryny kilka kropli oliwy z oliwek 2 łyżeczki musztardy Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sałatka ziemniaczana z brokułami i tofu-fetą (wegańska)Sałatka z fasolki i kukurydzy z cebulą i przesmażonym czosnkiem (wegańska) Sałatka z awokado, ryżu dzikiego, pestek i tofu-fety (wegańska) Sałatka "grzybek" (z boczniakami i brokułami) (wegańska) Ziemniaczana sałatka z brokułami i fasolką (wegańska) Tofu z jarzynami (ziemniakami i brokułami lub kalafiorem) (wegańska) Ryż z brokułami, tofu i grzybami shitake (wegańska) sos na podstawie tofu i pestek slonecznika (wegańska) Sałatka z brokułami, pomidorami i jajkami na twardo (ovo-wege) Pożywna sałatka z kaszą gryczaną i pestkami dyni (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |