
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
Pasta ziołowo-czosnkowa z fasoli canario lub jaśNajprostszy pomysł na fasolkę canario.
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:miseczka fasoli peruwiańskiej canario lub jaś
oliwa z oliwek zioła prowansalskie majeranek cząber ząbek czosnku sól pieprz Przygotowanie:
Fasolką moczę przez noc. Gotuję, gdy robi się miękka, odcedzam, czekam aż przestygnie, mielę blenderem dodając stopniowo oliwę z oliwek. Gdy powstanie gładka masa przyprawiam ziołami, czosnkiem, solą i pieprzem.
![]() Przepis nie został skopiowany z żadnej publikacji, papierowej ani elektronicznej.
Widzisz w przepisie jakieś błędy, niedociągnięcia?
zgłoś to administratorowi
Nowe komentarze:![]() jazgottt 2010-12-12 14:39:49.875 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
Podobne wg nazwy:Pesto pasta z fasoli Jaś (wegańska)Sałatka z fasoli z czosnkowo-ziołowym winegretem (wegańska) Dip czosnkowo-ziołowy (lakto-wege) Fasola Jaś duszona w sosie z suszonych śliwek (wegańska) Fasola Jaś ze śliwkami suszonymi i bułką tartą (wegańska) Grzanki ziołowo-czosnkowe z serem (lakto-wege) Sos ziołowo-czosnkowy na zasmażce (lakto-wege) Sos vinegrette czosnkowo-ziołowy (wegańska) Mrożone kostki ziołowe lub czosnkowe (na zimę) (wegańska) Brokuły w sosie pomidorowo-ziołowo-czosnkowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Olek 2019-01-10 01:10:35.114