7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Kabaczek faszerowany kaszą z tofu i pomidoramiProsty sposób na kabaczka, a przy tym smaczny i pożywny.
Średnia ocena:
[4.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [2]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 3 osób1 duży kabaczek (może też być cukinia)
0,5 szklanki kaszy jęczmiennej 100 g tofu marynowanego (lub innego) 2 cebule 0,5 kg pomidorów oliwa lub olej do smażenia sól sos sojowy pieprz ziołowy papryka słodka inne przyprawy świeże zioła (u mnie była mięta, bazylia, tymianek i oregano) Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Pomidory faszerowane kaszą jaglaną (wegańska)Pomidory faszerowane kaszą gryczaną z warzywami i serem pleśniowym (lakto-wege) Tofu duszone w pomidorach z papryką, podawane z kaszą lub ryżem (wegańska) Kabaczek faszerowany ryżem z czarną gorczycą i np. groszkiem (wegańska) Cukinia faszerowana kaszą gryczaną z twarogiem i cebulą (lakto-wege) Patison faszerowany kaszą jaglaną z warzywami (wegańska) Mix: bakłażan, kabaczek / cukinia, ciecierzyca w pomidorach (wegańska) Cukinie faszerowane brokułem z tofu (lakto-wege) Pieczarki faszerowane tofu z cebulką (wegańska) Wegańskie pierogi z kaszą gryczaną i tofu (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Luna7 2012-04-02 21:45:01.276