7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Sałatka porowa z marynowanymi warzywami, jajkiem, papryką i fasolkami
Rodzaj diety: lakto-ovo-wege
Składniki: dla 5 osób1 por
kilka pieczarek konserwowych kilka ogórków konserwowych 1 papryka czerwona 2 jajka puszka różnorakich grochów (cieciorka, jasiek i czerwona) lub coś takiego jogurt naturalny łyżeczka musztardy (u mnie chrzanowej-ostra) pieprz/sól do smaku Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Różowa sałatka z buraków z jajkiem, fasolką i papryką (bez ograniczeń)Sałatka patentowa z sałaty lodowej z warzywami konserwowymi, fasolką i papryką (lakto-wege) Sałatka brokułowa z fasolką szparagową, papryką i warzywami konserwowymi (lakto-wege) Sałatka z marynowaną papryką, serem i kukurydzą (bez ograniczeń) Sałatka z pietruszki, fasoli i marynowanych pieczarek (wegańska+miód) Ostra sałatka z ziemniakami, jajkiem i marynowaną w chilli cebulą (bez ograniczeń) Sałatka z brokułów, jajek i warzyw konserwowych (ovo-wege) Sałatka z brukwi z papryką, jajkiem i sosem czosnkowym (bez ograniczeń) Sałatka makaronowa z papryką i fasolkami (wegańska) Sałatka z brokułów, selera, fasoli i jajek (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |