7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Spaghetti bolognese z tempehemPopularne, szybkie i bardzo proste. W spaghetti Tempeh zastępuje wołowinę dzięki czemu to klasyczne danie kuchni włoskiej będzie odpowiednie dla wegan i wegetarian.
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 4 osóbtempeh naturalny GOLD 200 g
1 cebula 2 ząbki czosnku 2 duże marchewki 1 pietruszka 2-3 łodygi selera naciowego 2 puszki pomidorów bez skórki 150 ml czerwonego wina (opcjonalnie) oliwa do smażenia sól pieprz cukier liść laurowy ziele angielskie oregano rozmaryn odrobina gałki muszkatołowej paczka spaghetti pęczek natki do posypania Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Spaghetti a la bolognese z warzywami (lakto-wege)Spaghetti "bolognese" (z granulatem sojowym) (wegańska) Pomidorowe spaghetti bolognese z granulatem sojowym (lakto-wege) Spaghetti bolognese z kaszą i kiszonym ogórkiem (wegańska) Sos do spaghetti z granulatem sojowym (a'la spaghetti bolognese) (wegańska) Sos a'la boloński / spaghetti bolognese z "wkładką" z fasoli i orzechów (wegańska) Pożywny sos pomidorowy z granulatu a'la spaghetti bolognese (świetny w góry) (wegańska) Rurki bolognese z cukinią (wegańska) Spagetti "bolognese" (z granulatem sojowym) (wegańska) Wrap z tempehem i jarmużem (wegański, bezglutenowy) (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
mater 2011-03-02 19:09:57.865