7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pieczone sajgonki z makaronem ryżowym i podsmażonymi warzywamiWbrew pozorom przygotowanie sajgonek nie jest specjalnie trudne, a jest to naprawdę smaczne danie. Farsz można modyfikować wg własnych upodobań :)
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:paczka papieru ryżowego
paczka makaronu ryżowego (ok. 100g) duża marchewka ćwiartka selera nieduża czerwona papryka pół puszki groszku cebula sól pieprz curry sos sojowy olej Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sajgonki z piekarnika z makaronem sojowym, grzybami mun, warzywami i wkładką sojową (wegańska)Makaron ryżowy z warzywami, bambusem i grzybami mun (wegańska) Makaron ryżowy z wodorostami oraz warzywami duszonymi (wegańska) Sajgonki wegańskie ze świeżych warzyw (wegańska) Makaron ryżowy z warzywami w sosie na mleku migdałowym i oleju kokosowym (wegańska) Sajgonki z nadzieniem ryżowo-pieczarkowo-warzywnym (wegańska) Sajgonki z warzywami, grzybami suszonymi i serem (lakto-wege) "Sajgonki" z ciasta francuskiego z duszonymi warzywami, kiełkami i groszkiem (bez ograniczeń) Sajgonki "sajgon w kuchni" (z grzybami mun, warzywami i granulatem sojowym) (wegańska) Sałatka ryżowa z jabłkiem i warzywami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
bonamartinka 2012-04-18 16:19:05.863