7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Koktajl na wagę złota z jagódkami Inków
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska & RAW
Składniki:3-4 łyżki stołowe suszonych złotych jagód Inków (Physalis Peruviana czyli miechunka peruwiańska, rodzynek brazylijski)
3-4 łyżki stołowe surowych orzechów nerkowca 2 szklanki wody kokosowej 1 szklanka mrożonych lub świeżych kawałków mango 2 duże daktyle (najlepiej medjool) sok z połowy świeżo wyciśniętej lemonki sok z połowy świeżo wyciśniętej cytryny syrop z agawy lub jakonu do smaku Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Koktajl cynamonowy (lakto-wege)Koktajl jagodowy (lakto-wege) Koktajl czekoladowy (lakto-wege) Koktajl na chandrę (wegańska & RAW) Zielony koktajl (wegańska & RAW) Koktajl 3 kolory (wegańska & RAW) Koktajl pomidorowy (wegańska & RAW) Koktajl jagodowo-truskawkowy (lakto-wege) Koktajl bananowo porzeczkowy (wegańska) Koktajl bananowo-arbuzowy (wegańska & RAW) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |