7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pikanta zupa chińska - chiński rosół z makaronem i kapustą pekińskąPikantna zupa chińska, alternatywa dla sztucznych zupek chińskich, prosta i szybka.
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 8 osób1,5 l bulionu wegetariańskiego (lub więcej) albo 1,5 l wody + 2 kostki bulionu
5 średnich marchewek 2 pietruszki pół selera lub cały por 3 średnie cebule oliwa do smażenia curry papryka chili pieprz czarny sos sojowy (jeśli jest zbyt mało słone) dodatki: - makaron ryżowy/ makaron babuni - kapusta pekińska - świeże kiełki, np. lucerny i rzodkiewki Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Chiński rosół ze wstążkami warzyw i makaronem nudle (wegańska)Sałatka chińska z aromatycznego, imbirowo-czosnkowego ryżu i kapusty pekińskiej (ovo-wege) Makaron chiński na ostro (wegańska) Makaron chiński z warzywami (po zabrzańsku) (wegańska) Sałatka "Chiński mur" (z makaronem sojowym lub ryżowym) (wegańska) Sałatka chińska z kapusty z papryką, orzechami i imbirem (wegańska & RAW) Zupa chińska z kostką sojową i warzywami konserwowymi (wegańska) Chińska jajecznica (ovo-wege) Chińskie ciasteczka z wróżbą (ovo-wege) Zupa z soczewicy z kapustą pekińską, marchewką i pomidorami (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Natka 2010-11-19 22:01:58.146