7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Ekspresowy sos meksykańskiSzybki pikantny sos idealny zarówno do ryżu jak i do makaronu. Powstał w wyniku opróżniania lodówki. Myślę, że na stałe wkroczy do naszego kuchennego repertuaru.
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [4]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:2 małe pomidory
puszka czerwonej fasoli w zalewie duża czerwona papryka i mała żółta średnia cebula ok. 5-6 ząbków czosnku oliwa z oliwek do smażenia szklanka bulionu warzywnego (może być z kostki) ok. 2-3 czubate łyżeczki koncentratu pomidorowego sól pieprz chilli papryka słodka Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Ryż z sosem meksykańskim (wegańska)Prosty, ekspresowy sos pomidorowy (wegańska) Wegańskie gołąbki "meksykańskie" w sosie pomidorowym (wegańska) Ekspresowa przyprawa warzywna (wegańska & RAW) Tortilla wiosenna ekspresowa (wegańska) Kotlety meksykańskie (ovo-wege) Sałatka meksykańska (lakto-wege) Tortilla meksykańska (placki) (lakto-wege) Gołąbki "meksykańskie" pieczone (ovo-wege) Sałatka a la Anetek - meksykańska (bez ograniczeń) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Ewcia 2014-01-22 14:42:28.682