7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Niebanalne pieczarki - zapiekany sos pieczarkowo-śmietanowo-musztardowy"Niebanalne pieczarki" narodziły się z mojego uwielbienia do musztardy i pieczarek:). Nie można nazwać tego samodzielnym daniem. Ale po dodaniu ziemniaczanego puree lub makaronu bardzo szybko można stworzyć potrawę o ciekawej i niezwykle oryginalnej nucie smakowej.
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki:ok. 400 g pieczarek
niewielka cebula oliwa z oliwek do smażenia sól pieprz żółty ser (ilość wg uznania) sos śmietanowo-musztardowy: 200 g kwaśnej śmietanki łyżka musztardy łyżka ziół prowansalskich 3 ząbki czosnku Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sos śmietanowo-musztardowy ze świeżym tymiankiem (lakto-wege)Fenkuły zapiekane pod śmietanowo-serowym sosem (bez ograniczeń) Ryż z soczewicą i pieczarkami w sosie śmietanowym (lakto-wege) Kalarepa nadziewana pieczarkami, w sosie śmietanowo-pomidorowym (bez ograniczeń) Sos musztardowy (wegańska) Kalafior z pieczarkami zapiekany pod sosem pomidorowym (lakto-wege) Sos śmietanowo-chrzanowy (lakto-wege) Sos pomidorowo-śmietanowy (lakto-wege) Sos śmietanowo-pietruszkowy (lakto-wege) Gotowane ogórki w sosie musztardowym (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |