7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Czosnkowa pasta z awokado z limonką i bazyliąZielona pasta z awokado i bazylii - nadaje się doskonale jako smarowidło do kanapek.
Średnia ocena:
[4.5
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [5]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 1 osobyawokado dowolnych rozmiarów
mały ząbek czosnku mała garść liści bazylii łyżeczka soku z limonki odrobina oliwy aromatyzowanej świeżo zmielony pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Czosnkowe masło z awokado (wegańska)Dip / sos majonezowo-czosnkowy z bazylią (ovo-wege) "Jajeczna" pasta z awokado (wegańska) Pasta z awokado z cebulką (wegańska) Pasta awokado z rzodkiewką (wegańska) Pasta z awokado z czosnkiem (wegańska) Masło (pasta) z awokado (wegańska) Pasta z soczewicy z duszoną cebulką i bazylią (wegańska) Prościutka pasta z soczewicy z bazylią i oregano (wegańska) Pasta do pieczywa z suszonych pomidorów, majonezu i bazylii (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
robię taką tyle, że bez bazylii a z dodatkiem chilli jeśli mam. pyszne, nie raz zjadam samo sama:P aha! i nie miksuję. wybieram dojrzałe miękkawe awokado, wtedy samo się rozpaćkuje pod widelcem :)
MEDeah 2012-05-23 16:58:41.47