7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Potrawka a'la meksykańska (pomidorowo-fasolowa z tofu i papryką)
Średnia ocena:
[4.666666666666667
z 3 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [1]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 6 osóbfasola czerwona - z puszki lub 1/2 szklanki fasoli suchej
fasola biała - jak wyżej kukurydza - gotowana lub z puszki ser tofu - ok. 100 g pomidory - 4 świeże lub puszka cebula czerwona - 2 sztuki bazylia oregano papryka - 2 sztuki lub papryka marynowana ze słoika pomidory suszone - ok. 4 sztuk olej lub oliwa do smażenia - 2 łyżki sos sojowy - 1 łyżka mąka - 2 łyżki Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Danie meksykańskie z granulatu (potrawka) (wegańska)Tofu w stylu meksykańskim (wegańska) Kremowe spaghetti a'la Gdynia (z sosem pomidorowym z tofu i kaparami) (wegańska) Pasta pomidorowo fasolowa (wegańska) Meksykańska zupa fasolowa (frijoles charros) w wersji wegetariańskiej (wegańska) A'la risotto z pieczarkami i papryką (wegańska) Meksykańskie gazpacho z miksera (pomidorowe z dodatkiem marchewki) (wegańska & RAW) Wegańskie gołąbki "meksykańskie" w sosie pomidorowym (wegańska) Zupa jarzynowo-fasolowa z papryką, kalarepką i pomidorami (wegańska) Zupa pomidorowo-fasolowa z pęczakiem, brokułami i szałwią (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Super! i bardzo proste w przygotowaniu. Ja tylko dodalam czosnek i obralam skorke z pomidorow (po sparzeniu), poza tym dzieki za przepis :)
dfiolna 2011-08-10 14:15:28.894