7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Kotlety sojowe po japońsku - w warzywach i pomidorowej marynacieZmodyfikowany przepis na rybę po japońsku - przysmak mojej nie wege rodzinki.
Średnia ocena:
[5.0
z 2 ocen]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki: dla 5 osóbkotlety:
paczka kotletów sojowych sos sojowy inne przyprawy do namoczenia kotletów, np.liść laurowy, ziele angielskie, czosnek itp. mąka do panierki (lub jajka i bułka tarta) ew. przyprawy do panierki, np. papryka ostra, przyprawa do kurczaka, zioła prowansalskie olej do smażenia warzywa: 4 duże cebule słoik papryki konserwowej słoik ogórków korniszonów zalewa: 2 szklanki wody 1/2 szklanki oliwy 1 koncentrat pomidorowy 4 łyżki ketchupu 3 łyżki octu 2 łyżki cukru szczypta soli Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Zapiekanka z warzyw i kotletów sojowych (lakto-wege)Nudle z kotletami sojowymi i warzywami - prawie jak chińszczyzna (wegańska) Kotlety sojowe w sosie pomidorowym z ananasem i kukurydzą (wegańska) Błyskawiczna pomidorowa pasta (lub sos) z kotletów sojowych (wegańska) Kotlety z kotletów sojowych i warzyw, w cieście z jajka i mąki ziemniaczanej (ovo-wege) Uniwersalna pikantna zalewa octowa do warzyw i kotletów sojowych (z pepperoni) (wegańska) Ryż z warzywami i kotletami sojowymi lub tofu w sosie curry (wegańska) Kotlety sojowe 2 (ovo-wege) Kotlety sojowe (wegańska) Kukurydziane kotlety sojowe (ovo-wege) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |