7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Sos beszamelowy z gałką muszkatołowąDoskonała baza do wszelkiego rodzaju sosów chrzanowych, musztardowych, pomidorowych, serowych itp. Sos jak dla mnie ma idealną konsystencję i smak, który lubię.
Rodzaj diety: lakto-wege
Składniki: 1-2 porcje sosu1 łyżka masła
1 czubata łyżka mąki pszennej 1 szkl. mleka sól pieprz kilka kropel soku z cytryny lub limonki gałka muszkatołowa Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Sos z tofu z gałką muszkatołową do pieczonych warzyw (wegańska)Placek ziemniaczany z gałką muszkatołową (wegańska) Sos beszamelowy (wegańska) Sos beszamelowy z żółtkiem (bez ograniczeń) Sos beszamelowy - wariacje (lakto-wege) Pieczarki zapiekane na puree ziemniaczanym z gałką muszkatołową (lakto-wege) Placki z kukurydzy i kwaśnej śmietany z gałką muszkatołową (bez ograniczeń) Chłodnik z buraczków z cebulą i gałką muszkatołową (lakto-wege) Pieczarki duszone doprawione gałką muszkatołową (wegańska) Zupa krem z topinamburu z gałką muszkatołową (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |