7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
Pasta z pestek słonecznika i pieczonej (lub surowej) czerwonej paprykiŚwietna do suchego chlebka i na przystawkę.
Średnia ocena:
[5.0
/ 1 ocena]
| dodaj ocenę
| komentarze [0]
Rodzaj diety: wegańska
Składniki:1 i 3/4 szklanki pestek słonecznika
3 średniej wielkości czerwone papryki 8 dużych, świeżych liści bazylii (można dodać więcej jeżeli ją lubicie) 2 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżka octu balsamicznego sok z 1 cytryny 6 wyciśniętych ząbków czosnku (jeżeli nie przepadacie za czosnkiem można dodać mniej) 1 łyżeczka syropu z agawy sól morska czerwona papryka w proszku świeżo mielony czarny pieprz Przygotowanie:
|
Podobne wg nazwy:Kiopołu - pasta z pieczonych bakłażanów i papryki + pomidor (wegańska)Wegański twarożek z pestek słonecznika (wegańska) Guacamole z papryką surową lub pieczoną (wegańska & RAW) Pasta brokułowa ze słonecznikiem (wegańska) Pasta z prażonego słonecznika (wegańska) Makaron z sosem jogurtowo-grzybowym z pestkami słonecznika (wegańska) Sałata z mango, pestkami słonecznika i kełkami (wegańska & RAW) Surówka obiadowa z marchwi, selera i pestek słonecznika (wegańska & RAW) Pasta z pestek dyni i cebuli (wegańska) Pomidorowa pasta do kanapek ze słonecznika (wegańska) Ocenazamknij |
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |